Termeni și condiții

I. NTRODUCERE

Prezenta sectiune defineste conditiile de utilizare a website-ului – platforma de vanzari alltimebistrIo.com denumita in continuare si “website” de catre potentiali vizitatori sau clienti. Prin utilizarea website-ului, consimtiti sa respectati termenii si conditiile prezentei sectiuni. Daca nu acceptati termenii si conditiile prezentei sectiuni, nu trebuie sa utilizati website-ul-platforma de vanzari.

Aspectele privind prelucrarea datelor cu caracter personal sunt guvernate de “Politica de confidentialitate”, care completeaza aceasta sectiune de “Termeni si Conditii”. Va rugam sa cititi in intregime politica de confidentialitate cu privire la datele personale prelucrate

II. IDENTITATE

Website-ul alltimebistro.com platforma de vanzari online a produselor si preparatelor restaurantului ALLTIME BISTRO proprietatea societatii  DASCOS SRL cu sediul in Galati, str. Siderurgistilor, nr.9, bl. PS2, parter, avand codul unic de inregistrare RO7897826, si inmatriculata la Registrul Comertului Galati sub nr. J17/1562/1995 – denumita in continuare “societate”.

III. PROPRIETATE INTELECTUALA

Intregul continut al website-ului – fotografii, elemente de grafica web, simboluri, texte, programe sau alte date sunt proprietatea DASCOS SRL si este protejat de Legea 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe, cu modificările şi completarile ulterioare.

IV. UTILIZAREA CONTINUTULUI WEBSITE-ULUI

In calitate de utilizator, trebuie sa respectati toate politicile puse la dispozitie in cadrul website-ului alltimebistro.com.

Nu utilizati website-ul alltimebistro.com in mod necorespunzator. De exemplu, nu incercati sa influentati sau sa il accesati în alt mod decat prin interfata si prin instructiunile oferite de website. Putem intrerupe sau inceta furnizarea serviciilor catre dvs. daca nu respectati Termenii si Conditiile sau politicile noastre ori in cazul in care investigam un comportament suspectat ca fiind necorespunzator.

Navigarea pe website-ul nostru nu permite reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a continutului materialelor prezentate pe acesta, de catre orice persoana, fara a obtine in prealabil acordul nostru scris. Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legilor in vigoare.

Incercarea, de orice natura, de modificare a imaginilor si informatiilor prezentate pe website-ul alltimebistro.com, da dreptul unilateral si neechivoc detinatorilor lor legali de a se adresa instantelor de judecata legal competente pentru sanctionarea unei asemenea fapte.

Informatiile pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal, astfel ca orice incercare de a exploata website-ul in scopuri comerciale sau contrare intereselor “societatii” este interzisa.

V. RESPONSABILITATE

DASCOS SRL face toate eforturile rezonabile pentru ca informatiile oferite pe website  sa fie corecte, exacte si actualizate, insa nu isi asuma nicio raspundere sau responsabilitate pentru omisiuni, erori in continutul website-ului.

Preparatele culinare prezentate pe website sunt cu titlu orientativ, iar anumite caracteristici pot diferi fata de imagini. Cu toate acestea, platforma de vanzari alltimebistro.com va prezenta cat mai detaliat si corect produsele si serviciile, respectând acuratetea acestora.

Cu exceptia cazurilor in care se prevede contrariul, nu declaram si nu garantam:

 • Ca exista identitate intre produsele prezentate in imaginile publicate pe website-ul alltimebistro.com si produsele care vor fi livrate.
 • Disponibilitatea website-ului alltimebistro.com sau operarea acestora fara erori sau intreruperi;
 • Compatibilitatea website-ului cu sistemul de operare si software-ul telefonului sau calculatorului utilizatorilor;

Utilizarea si navigarea website-ului se face pe  raspunderea utilizatorilor.

Astfel, utilizand acest  website, sunteti de acord ca DASCOS SRL nu poate fi responsabil pentru niciun fel de daune directe sau indirecte produse de navigarea si utilizarea website-ului, inclusiv dar fara a se limita la defectiuni sau virusi care pot aparea pe computerul dvs. sau orice alta platforma pe care utilizati website-ul.

VI. UTILIZAREA PLATFORMEI DE VANZARI ONLINE APARTINAND DASCOS SRL

 1. Comenzile

DASCOS SRL pune la dispozitia utilizatorilor/cumparatorilor platforma online prin care acestia vor putea plasa o comanda pentru achizitonarea produselor si preparatelor ALLTIME BISTRO afisate in interfata website-ului.

Cumpararea produselor se poate face prin inregistrarea utilizatorilor sau completarea formularului de comanda cu datele solicitate.

Utilizatorul/cumparatorul raspunde pentru corectitudinea datelor furnizate pentru inregistrarea contului sau plasarea comenzii.

Alltime Bistro raspunde pentru onorarea comenzilor primite si pentru conformitatea produselor furinzate utilizatorilor/cumparatorilor.

Prin finalizarea comenzii utilizatorul/cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta sunt corecte, complete si actualizate la data plasarii comenzii.

Prin finalizarea comenzii, utilizatorul/cumparatorul consimte ca angajatii Alltime Bistro sa il contacteze in situatia in care este necesara contactarea acestuia.

Alltime Bistro poate anula comanda efectuata de catre utilizator/cumparator, in urma unei notificari prealabile, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

 • neacceptarea de catre banca emitenta a cardului clientului, a tranzactiei, in cazul platii online;
 • invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de DASCOS SRL, in cazul platii online;
 • datele furnizate de catre utilizator/cumparator sunt incomplete si/sau incorecte;

Pentru motive justificate Alltime Bistro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor/cumparatorilor in vederea efectuarii unei comenzi in cazul in care considera ca in baza conduitei sau activitatii necorespunzatoare, actiunile acestora ar putea prejudicia societatea.

 1. Livrare si plata(rambursarea)

Alltime Bistro asigura prepararea si livrarea corespunzatoare a produselor comandate de catre utilizatori/cumparatori.

Plata comenzii se va face de catre clienti prin modalitatile puse la dispozitie de catre societate.

Termenul de rambursare a banilor, in cazul unor erori produse din partea Alltime Bistro sau in urma concilierii unor situatii conflictuale ivite , este de maxim 15 zile lucratoare

Alltime Bistro nu va putea fi tras la raspundere pentru orice intarziere in executare sau neexecutarea furnizarii produselor in cazul în care apar probleme ca urmare a oricarui eveniment care este în afara controlului sau. 

 1. Politica de retur si responsabilitate

Preparatele culinare prezentate pe website sunt cu titlu orientativ, iar anumite caracteristici pot diferi fată de imagini.

Alltime Bistro poate publica pe website  produse/promotii practicate de catre acesta intr-un anumit interval de timp si in limita stocului disponibil. Astfel, Alltime Bistro isi asuma dreptul de a nu onora anumite comenzi, in cazul in care produsele respective nu  mai fac parte din oferta curenta.

In cazul in care un produs comandat de catre utilizator/cumparator nu poate fi livrat de catre Alltime Bistro, acesta din urma va informa clientul asupra acestui fapt si va returna in contul clientului contravaloarea comenzii.

 • Daca nu se primeste produsul comandat banii se returneaza in maxim 15 zile.
 • Daca s-a primit produsul gresit clientului i se vor returna banii in acelasi termen de maxim 15 zile. 
 • Clientul va pastra produsul gresit. Fiind vorba de produse alimentare gatite si perisabile  nu se pot returna
 • In cazul in care preparatele ajung la client si acesta refuza comanda fara un motiv intemeiat, comanda nu poate fi returnata

Alltime Bistro raspunde pentru rezolvarea reclamatiilor sau problemelor sesizate de clienti în legatura cu calitatea produselor, cu livrarea acestora sau in legatura cu orice alte aspecte legate de prepararea, vanzarea si livrarea produselor, dupa preluarea comenzii transmise prin intermediul platformei de vanzari online la adresa de mail : restaurantalltime@gmail.com

In cazul  in care, in urma verificarii, se dovedeste ca produsele nu respecta cerintele mentionate de catre client in formularul de comanda, produsele se inlocuiesc.

Conform art. 16 din O.U.G. nr. 34/2014 sunt exceptate de la dreptul de returnare:

 • produse preparate  dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar; 
 • produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid; 
 • produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator; 
 • produse care sunt, dupa livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente; 

VII. PROMOȚII ȘI OFERTE SPECIALE

Alltime Bistro isi stabileste singura regulamentele promotiilor si a ofertelor speciale pe care le desfasoara. Promotiile active sunt aduse la cunostinta clientilor prin intermediul website-ului, al unor aplicatii de livrare food cu care este in contract , platforme de socializare FB, Instagram, prin email sau alte modalitati de promovare. De promoții beneficiaza doar acei participanti care respecta intocmai regulile afisate, de Alltime Bistro rezervandu-si dreptul de a intrerupe sau anula in orice moment promotia fara o notificare prealabila. 

VIII. MODIFICARI

Alltime Bistro isi rezerva dreptul de a amenda, modifica, actualiza, intrerupe operarea acestui website-platforma de vanzari, in orice moment, fara o notificare prealabila. Putem, de asemenea, modifica si acesti termeni si conditii la anumite intervale de timp.

IX. DISPUTE SI CONFLICTE

Orice conflict ivit intre Alltime Bistro si clienti va urma calea unei concilieri amiabile. In cazul in care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale in vigoare de la momentul respectiv, solutionarea conflictelor fiind de competenta instantelor romane. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

X. DISPOZITII FINALE

In cazul în care una sau mai multe clauze din cele mentionate mai sus va fi declarata nula sau nevalida, indiferent de cauza, clauza declarata nula nu va afecta validitatea celorlalte clauze, cu exceptia cazului in care se gaseste in stransa legatura cu aceasta din urma.

XI. ACCEPTAREA TERMENILOR SI CONDITIILOR 

Prin acceptarea termenilor de utilizare și condițiilor contractuale, a politicii de confidențialitate, dumneavoastră in calitate de utilizator, cumparator, ne autorizați să folosim, să stocăm sau să prelucrăm informații cu caracter personal, în scopul de a oferi livrarea produselor comandate. Astfel se pot dezvălui anumite date cu caracter personal unor terțe părți în cazul în care acest lucru este cerut de lege sau în scopul asigurării livrării produselor.

Accesul și utilizarea acestui Site sunt supuse condițiilor de utilizare descrise în prezentul document și legislației aplicabile. Vă rugăm să parcurgeți cu atenție termenii și condițiile prezentate, întrucât accesând și utilizând websitul – platforma de vanzari alltimebistro.com, acceptați aceste condiții și luați cunoștință că orice alte acorduri între dumneavoastră și DASCOS SRL prin Alltime Bistro  sunt înlocuite prin prevederile Termenilor de utilizare și condițiilor contractuale.

DACĂ NU SUNTEȚI DE ACORD SAU NU ACCEPTAȚI, FĂRĂ LIMITĂRI, TERMENII DE UTILIZARE ȘI CONDIȚIILE CONTRACTUALE ALE PLATFORMEI, VA RUGĂM SĂ PĂRĂSIȚI PLATFORMA.

Termenii și condițiile împreună cu Politica de confidențialitate, orice formular de plată și instrucțiunile de plată constituie întregul acord între părți. Niciun alt termen exprimat sau implicit nu vor fi avute în vedere ca fiind parte a acestui Acord. În caz de conflict între termenii și condițiile contractuale și orice alți termeni sau alte prevederi de pe Platformă, prezentul document va prevala.

Alltime Bistro poate dispune imediat încetarea prestării oricăror servicii în legătură cu dvs., sau poate înceta în general să ofere sau vă poate refuză accesul la servicii sau  la oricare porțiune din acestea, în orice moment, în cazul nerespectării termenilor de utilizare și condițiilor contractuale, precum și în orice situație în care are suspiciunea rezonabilă despre utilizarea cu rea credință a serviciilor și platformei.

 Dacă utilizatorul furnizează informații false, inexacte sau incomplete si  dacă titularul site-ului consideră că există motive suficiente privind veridicitatea, exactitatea și caracterul complet al acestora, Alltime Bistro poate refuza accesul prezent sau viitor la website-platforma de vanzari sau utilizarea acestuia, a oricărei părți ,a conținutului și/sau serviciilor acesteia. 

Alltime Bistro  nu poate garanta identitatea utilizatorilor înregistrați și prin urmare, nu poate fi tras la răspundere pentru nicio utilizare a identității utilizatorului de către orice terț neînregistrat.

Comenzile online sunt momentan indisponibile, dar puteti plasa comenzi la domiciliu telefonic. Ne cerem scuze si multumim de intelegere!
Close
0
  0
  Coșul tău
  Coșul tău este golÎntoarce-te la magazin
  Scroll to Top